Wij zijn gesloten!

 

Over Tuningparts

Tuningparts b.v is een bedrijf wat al jaren pioniert in de Tunings-branche. Zo is Tuningparts al ruim 15 jaar partner van JDEngineering.

Ons bedrijf heeft 4 peilers.

  • Verkoop. Wij verkopen via onze webshops Sachs-koppeling.nl, Softwaretuning.nl direct aan particulieren en bedrijven. Onze specialiteit zijn auto’s uit de Volkswagen groep. Buiten deze webshop’s kunt u bij ons ook overige opwaarderings onderdelen bestellen voor uw auto. Denk hierbij aan luchtfilters, remmen, onderstellen, rubbers, intercoolers, etc etc. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Montage. In onze werkplaats zijn wij in staat om de door u aangeschafte artikelen te monteren, tegen een zeer vriendelijk uurtarief. Onze monteur heeft jaren lang ervaring om aan “speciale” auto’s te werken en ziet deze auto’s ook als een verlenging van zijn eigen passie voor auto/motorsport. Uw auto is bij ons in goede handen!
  • Software. Wij zijn als officieel dealer van JDEngineering in staat om alle werkzaamheden rondom softwaretuning aan uw auto te doen. Ook DSG / S-tronic is geen probleem. Tevens zijn wij in staat om EGR + Roetfilters om te programmeren. Informeer hierover wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast hebben wij door onze jaren lange ervaring de mogelijkheid om uitgebreid diagnose te stellen aan uw auto.
  • Service. Dit staat bij ons op nummer 1. Wij nemen de tijd voor u en uw auto. Wij behandelen uw auto zoals u uw eigen auto behandeld. Met respect en passie voor techniek werken wij in een klein team en zijn continu bezig met innoveren en ontwikkelen. Wij hebben geen enorm pand, maar een kleine werkplaats met gezellige wachtruimte, waar u kunt zien wat wij met uw auto doen. Wij plannen altijd ruim de tijd, wij focussen op kwaliteit en geen kwantiteit. Omdat we al ruim 15 jaar aktief zijn in deze wereld, hebben we een enorme ervaring en kennis, wat we graag met u delen om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven, zodat u na uw aankoop met een BIG-Smile wegrijdt!

Op al onze werkzaamheden en aangeschafte producten krijgt u dan ook 1 jaar garantie. En daarnaast de garantie dat we u altijd helpen!